Kassekreditten – lån op til 15.000 kr

Kassekreditten er en lånevirksomhed, der tilbyder forbrugerkreditter til dig som forbruger på mellem 3.000 kr. og 15.000 kroner. Det smarte ved Kassekreditten er, at du kan låne pengene online, så du sparer en masse tid.

Sådan låner du penge hos Kassekreditten

kassekreditten.dk finder du en onlineformular, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge om det beløb du har brug for. Når du har udfyldt formularen og anmodet om lånet, foretager Kassekreditten en individuel kreditvurdering. Såfremt Kassekreditten vælger at godkende din kreditanmodning, bliver dine penge udbetalt direkte til din konto. Det er et krav, at du minimum er fyldt 21 år, hvis du vil låne penge online hos Kassekreditten. Det er også et krav, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal dertil give Kassekreditten adgang til dine oplysninger via E-skat. Grunden til at disse krav opstilles er, at Kassekreditten ved hjælp af disse oplysninger, kan sikre at de yder den bedst mulige service for dig som forbruger. Såfremt du opfylder kravene, kan du låne penge allerede i dag. (link) Lån penge hos Kassekreditten nu.

Hvordan fungerer en kredit hos Kassekreditten?

Det er vigtigt at påpege, at en kassekredit hos Kassekreditten ikke er en kassekredit i ordets traditionelle form. Det er nærmere forklaret en ny lånetype, hvor du løbende har mulighed for at hæve et variabelt beløb indtil du når et på forhånd aftalt maksimum. Et lån hos Kassekreditten kan i virkeligheden defineres som en form for ”godkendt overtræk”. Når man vælger at opsøge muligheden for optagelse af en kassekredit, gør man det for det meste fordi man er i en situation, hvor ens økonomiske råderum ikke det største. Dette kan der være mange årsager til, men hvis du står i denne situation, så vil Kassekredittens kredit være en bedre løsning end et løbende overtræk, da renten kassekreditten er markant lavere. Kassekreditten blander sig ikke i, hvad du burger de penge du låner på, men de går op i, at du ikke låner mere end du har råd til at betale tilbage. Kassekredittens kredit vil som regel være en hurtigere løsning, end hvis du skal optage en kassekredit i din bank, eller hos andre låneudbydere der tilbyder kassekreditter.

Det skal du overveje inden du tager et lån

Da det kan være fristende at optage en kassekredit, men du bør gøre dig nogle overvejelser inden du anmoder. Det er nemlig vigtigt, at du har et mål for, hvad de penge du låner skal bruges til. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse at tage et lån bare for at tage et lån. Såfremt du altid føler, at du mangler penge, så er det en bedre idé at overveje mulighederne for erhvervelse af en større indkomst, eller vurdere om du kan nedbringe dine faste udgifter. Optag kassekredit her. 

Seneste artikler