Vilkår og Betingelser

1. Generelt

1.1. Forbrugerbasen.dk er ejet af Leadways IVS, CVR 39984512, Bredgade 36 B, st., 1260 København K.

1.2. I nærværende vilkår og betingelser bruger vi betegnelserne “os” og “vores”, når vi henviser til Forbrugerbasen.dk. Når vi i det følgende skriver “dig” og “dit” henviser vi til alle, der gør brug af og tilgår vores hjemmeside.

1.3. Når du gør brug af og anvender vores hjemmeside accepterer du de vilkår, som opridses i de følgende afsnit.

2. Forbrugerbasens service

2.1. Generelt

Vi tilbyder forbrugeren en uafhængig service, der gør det muligt for forbrugeren at sammenligne priser på finansielle ydelser og produkter. De finansielle ydelser og produkter vi sammenligner er udbudt af tredjeparter, men vores service er helt og aldeles gratis for dig som forbruger. Da vores service er gratis at benytte for dig, tjener vi vores penge på at opkræve et gebyr fra de tredjeparter, som findes på vores hjemmeside. Vi tjener vores penge, når vi henviser dig til en af de udbydere du finder på vores side.

2.2. Udbydere 

De udbydere som vises på Forbrugerbasens hjemmeside, er uafhængige tredjeparter og vi agerer ikke som mægler/agent for nogle af disse annoncører. Derfor gælder dit forhold til en forhandler, som du kontakter via Forbrugerbasen.dk kun mellem dig og den pågælende forhandler. Du accepterer dermed, at du ikke kan holde Forbrugerbasen ansvarlig for tab eller skade forårsaget af et mellemværende mellem dig og vores forhandlere.

2.3. Betaling 

Forbrugerbasens service er gratis og der skal derfor ikke betales gebyrer for brug af vores hjemmeside. Forbrugerbasen har heller intet ansvar for overførsel af penge, der skal betales til de oplistede tredjepartsleverandører, som du vælger at handle med.

2.4. Løbende ændringer 

Forbrugerbasen forbeholder sig retten til at ændre, ophæve eller udelukke al eller dele af indhold, tjenester, services eller andet på hjemmesiden, på et hvert givent tidspunkt.

3. Dit ansvar

3.1. Vilkår

Når du gør brug af vores service og indgår aftaler med vores oplistede service – og produktudbydere, gør du det i eget navn. Af denne grund opfordrer vi til, at du altid undersøger og sætter dig ind den enkelte udbyders vilkår og betingelser inden du indgår en aftale.

3.2. Tvivlsspørgsmål

Vi anbefaler i forlængelse af ovenstående, at du søger professionel hjælp/rådgivning, såfremt du skulle være i tvivl om de egentlige konsekvenser ved de valg du træffer.

3.3. Betalinger

Du er ansvarlig for overførsel af betalinger efter de de vilkår, som den enkelte tredjepartsleverandør foreskriver.

4. Prisoplysninger

4.1. Prisernes korrekthed

Vi efterstræber til enhver tid, at alle de oplysninger vi offentliggøre på hjemmesiden er korrekte. Dog kan vi ikke garantere ovenstående, da vores service udelukkende består i at indhente priserne fra tredjepartens egne hjemmesider.

4.2. Uoverensstemmelse mellem priser

Såfremt der er uoverensstemmelse mellem priserne på vores hjemmeside og udbydernes hjemmeside, bør du til alle tider tage udgangspunkt i prisen på udbydernes hjemmeside.

5. Ansvarsbegrænsing

5.1. Fraskrivelse

Vi fraskriver os ansvaret for både direkte eller indirekte tab, som er forårsaget af brug af vores hjemmeside eller køb hos tredjeparter. Dette medmindre at tabet er sket som følge af overtrædelse af gældende lovgivning.

6. Artikler, Guides og andre oplysninger

6.1. Vejledende information 

Når vi publicerer nye artikler, guides eller opdatere vores FAQ, så gør vi dette for at give dig relevant indhold, som du kan gøre brug af, når du skal vælge blandt vores mange udbydere. Det er i denne forbindelse essentielt at gøre opmærksom på, at disse informationer udelukkende er vores subjektive vurdering af, hvad vi anser som relevant indhold for dig. Af denne grund kan disse informationer kun anses som vejledende, og kan derfor på ingen måder erstatte professionel rådgivning.

7. Immateriale rettigheder

7.1. Ejerskab

Denne hjemmeside er Forbrugerbasens og/eller sidens forskellige tredjepartsudbyderes og distributørers ophavsretlige beskyttede ejendom. Informationerne på vores hjemmeside må ikke gengives, genudgives, distribueres, publiceres, sælges eller overføres uden Forbrugerbasens eller tredjeparternes udtrykkelige skriftlige samtykke. Ovenstående gør sig dog ikke gældende for kopiering, download og gemte oplysninger fra vores hjemmeside, så skal benyttes til personligt brug. Forbrugerbasen hævder ikke at eje noget af tredjeparternes eller producenternes varemærker, der fremvises på denne hjemmeside. Det samme gør sig gældende for varemærker, der tilhører andre publicister på vores hjemmeside.

7.2. Erstatningsansvar

Det er væsentligt at gøre opmærksom på, at du er erstatningsansvarlig for ethvert tab, som du er i skyld i ved overtrædelse af ovennævnte retningslinjer.

8. Sletning af e-mail

8.1. Afmelding  

Du kan til alle tider anmode om at vi sletter den information vi har omkring dig. I visse tilfælde er vi i denne forbindelse nødsaget til at kontakte dig for at verificere, at det er dig, der har sendt forespørgsel om sletning. Vi skal altså bekræfte din identitet. Såfremt du ønsker at framelde dig vores marketingsmateriale og andre former for kontakt, så bedes du venligst rette kontakt til [email protected]

  • Husk at tilføje navn, e-mail og telefonnummer.

9. Kontakt

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker afklaring på dele af ovenstående, bedes du henvende dig via mail til [email protected]