Abonnement

Find dit nye mobilabonnement til markedets bedste pris. Du søger, vi sammenligner og sørger for, at du sparer penge hver eneste måned.  

Guide til mobilabonnement

Der i dag stor konkurrence mellem udbyderne af mobilabonnementer. Forbrugerne får kastet det ene tilbud efter det andet i nakken, men priserne synes umulige at gennemskue. Af netop denne grund kan det have stor værdi, at sammenligne priserne på mobilabonnementer. I det følgende vil vi give dig nogle gode råd, som du kan gøre brug af, når du skal vælge dit nye mobilabonnement. 

Hvad bør jeg være opmærksom på, inden valg af mobilabonnement?

Det er væsentligt at tage stilling til dine egne behov inden du vælger mobilabonnement. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du som forbruger kender dit eget forbrug. I denne forbindelse kan du overveje, hvor meget data du normalvis bruger om måneden, da du på denne måde kan sikre dig, at du ikke kommer til at betale for data du alligevel ikke gør brug af. Der er desuden væsentligt at vurdere, hvor meget du taler i telefon. Hvis du taler meget i telefon, vil det uden tvivl være fordelagtigt at vælge et mobilabonnement hvor der er inkluderet fri tale. De fleste udbydere tilbyder denne løsning.

Hvad skal jeg holde øje med i forhold til pris?

Der er ligeså mange forskellige priser, som der er udbydere, hvorfor det kan være en god idé at undersøge udbydernes priser inden du vælger dit mobilabonnement. Både priserne og abonnementerne varierer meget fra selskab til selskab, men det er dog muligt, at identificere nogle fællesstræk, som du kan bruge som sammenligningsgrundlag. Stort set alle udbydernes abonnementer indeholder data, taletid, fri mms og sms, men der er stor forskel på både prisen og mængden af førnævnte. Mængden af eksempelvis data og taletid kan have afgørende betydning for, hvilket abonnement der passer bedst til netop dine behov.

Du kan sammenligne priserne på de forskellige mobilabonnementer her.

Spar penge ved at samle dine abonnementer ét sted

Der kan være mange penge at spare ved at samle flere løsninger hos samme udbyder, f.eks. internetforbindelse, mobilabonnement og TV m.m.

Hvis du har været trofast kunde hos den samme udbyder i mange år, så kan der også være penge at hente ved at se nærmere på dit nuværende abonnement. Det forholder sig nemlig således, at mobilselskaberne er i hård konkurrence, hvorfor de ofte sænker priserne på deres abonnementer. Dog kan du opleve, at netop dit abonnement ikke sænkes, da du har indgået en abonnementsaftale for mange år siden. Det er nemlig langt fra en selvfølge, at mobilselskaberne automatisk ændrer dit abonnement, så du får glæde af de nyeste produkter og billigste priser. Såfremt du finder ud af, at du betaler for meget for dit abonnement, kan de være en rigtig god idé at lede efter en ny telefoni udbyder.

Det er som oftest meget nemt at skifte udbyder, da udbyderen som regel tager sig af overflytningen. Du kan sågar beholde dit gamle telefonnummer.  

Du kan med fordel gøre dig disse overvejelser 

Når du leder efter et nyt mobilabonnement kan det have stor værdi at overveje følgende aspekter: 

  • Pris - hvad er jeg villig til at betale? 
  • Bindingsperiode - er der en fast bindingsperiode?
  • Oprettelsesgebyr - hvordan ser prisen på abonnementet ud sammenlignet prisen hos andre selskaber. 
  • Forbrug - hvor meget data bruger jeg om måneden? 

Disse overvejelser kan hjælpe dig med at finde frem til netop det abonnement, der passer bedst til dig. Du kan med fordel gøre brug af vores sammenligningsrobot, når du skal finde frem til dit nye abonnement. Jo mere specifikt du kan nedfælde dine egne krav, jo nemmere bliver det, at finde det helt rigtige mobilabonnement.