Om Forbrugerbasen

Forbrugerbasen er skabt til og for forbrugeren. Vi giver dig beslutningsmagten tilbage og sikrer, at du kan træffe finansielle beslutninger på et oplyst og velovervejet grundlag.   

Mission


Forbrugerbasens overordnede mission er at hjælp dig som forbruger. Forbrugerbasen er en prisportal, hvor du kan sammenligne priser på privatlån, billån, forsikringer, abonnementsløsninger og meget andet. Vi guider dig igennem den forvirrende jungle af tilbud, og hjælper dig med at finde netop dét du søger, til den mest fordelagtige pris.

Vi er hele tiden opmærksomme på nye tendenser på det finansielle marked og sørger for at udvikle og forny den service tilbyder. Dette i en konstant bestræbelse på, at være netop din foretrukne service, når du skal finde de bedste priser på et ugennemsigtigt og uoverskueligt marked.

Vores sammenligningsservice er gratis, da den eksisterer grundet og for forbrugeren. Vi ønsker at hjælpe den almene dansker med at træffe den rigtige købsbeslutning. 

Værdier


Hos Forbrugerbasen vægter vi gennemsigtighed utrolig højt. Af denne grund informerer vi om både fordele og ulemper ved de produkter og ydelser vi sammenligner. Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at foretage en velovervejet beslutning, når du bruger vores online prisportal.