Pristjek: Det billigste mobilabonnement i 2019

Vi har sammenlignet mobilabonnement priserne hos udbyderne Oister, CBB Mobil, OK, Velkommen, Telmore, Hallo, Greentel og Greenspeak og fundet frem til det billigste abonnement i 2019. Du kan nøjes med at betale 10 kroner om måneden i abonnement hos vinderen af testen.

Kan man sætte lighedstegn mellem billigst og bedst?

Når du skal vælge dit nye mobilabonnement, er det essentielt, at du kender dine egne behov. Du kan med fordel stille dig selv spørgsmålene: Hvor meget taler jeg normalt i telefon i løbet af en dag? Hvor mange SMS’er sender jeg? Hvor meget data bruger jeg på at surfe rundt på nettet? Det er nemlig omfanget af dit forbrug, der er altafgørende for dit valg af mobilabonnement. Du skal også være opmærksom på fordelingen af dit forbrug. Hvis du taler meget i telefon, men kun i begrænset omfang bruger data og skriver SMS’er vil det være fordelagtigt for dig, at vælge et abonnement med fri tale. Når alt kommer til alt, handler valget af mobilabonnement altså om, hvad du bruger din telefon til. 

Tjek op på dit forbrug

Det er altid en god ide, at tjekke oversigterne over dit nuværende forbrug hos dit eksisterende selskab. Disse oversigter kan du finde online, men du kan også få dem tilsendt med posten. Hvis du nærstuderer dine oversigter hos dit nuværende mobilselskab kan du se, hvor mange og hvor lange opkald du har foretaget, samt antallet af SMS’er du har sendt. Dertil kan du se dit nuværende dataforbrug. Denne data kan du bruge til at udvælge det perfekte abonnement, der passer til dit eksakte forbrug.

Vinderen af testen

Da vi ved hjælp af vores algoritme sammenlignede priserne hos de forskellige mobilselskaber var der to udbydere, der løb sikkert afsted med sejren. OK og Greenspeak kan tilbyde dig et abonnement der koster sølle 10 kroner om måneden, hvilket gør de to selskaber til de billigste i testen, når man sammenligner abonnementspriserne. Det er dog væsentligt, at holde sig for øje, at den billige abonnementspris indebærer en relativt høj pris pr. minut for taletid og pr. MB for data. Køb et abonnement hos OK her. Køb et abonnement hos CBB Mobil her. 

Det kan altid betale sig at sammenligne priser

På trods af at vores test viser, at OK og Greenspeak har de billigste månedlige abonnementspriser, så er det ingenlunde sikkert, at deres abonnementsløsning, er den løsning, der passer bedst til netop dine behov. Derfor bør du som beskrevet tjekke op på dit forbrug og ud fra dette, finde den løsning der afspejler dit forbrug. Du kan selv sammenligne priserne på mobilabonnementer her. 

Se forskellen på priserne her:

Seneste artikler