Gratis streamingtjenester – den komplette liste

Gratis TV

Bruger du også flere hundrede kroner om måneden på en dyr og utilstrækkelig tv-pakke? Hvis ja, så er du ikke alene. Mange tusinde danskere kaster penge ud ad vinduet på dyre flow-tv-pakker uden at vide, at mange af de udsendelser de ser, kan ses gratis. Vidste du, at der er masser af steder på nettet, hvor du kan se tv helt gratis? Uanset om du vidste det eller ej kommer der i denne guide nogle bud på, hvor de bedste kanaler findes. Ingen siger vel nej til at spare penge og blive underholdt samtidigt?

Se tv gratis på nettet her

VIAFREE– til realityelskeren

 På TV3’s platform Viafree kan du se størstedelen af de programmer der vises på TV3. Blandt mange andre programmer kan du se Paradise Hotel, Forsidefruer, Robinson Ekspeditionen, Familien fra Bryggen, Masterchef og Luksusfælden helt og aldeles gratis. Du skal dog være opmærksom på, at de til tider irriterende reklamer stadig ruller henover skærmen, selvom du ser programmerne på Viafree.

DR TV – programmer for hele familien

DR TV  finder du alle DR’s programmer og de er alle gratis. Du kan sågar se flow-tv på DR TV, hvis du skulle have lyst hertil. På DR finder du programmer for børn i alle aldre, samt gode film, dokumentarer, serier og historiske udsendelser til voksne. Hvis du helt vil spare omkostningerne ved en tv-pakke væk, bør du helt sikkert hente DR TV’s app, da du her kan finde et hav af gode programmer.

D PLAY – til sport og dokumentarentusiasten

D Play kan du finde gratis programmer fra Kanal4, Kanal5, 6’eren, Canal 9, Eurosport, Discovery Channel, TLC og Animal Planet. Der er flere hundrede timeres underholdning for enhver smag. Du kan eksempelvis følge singlernes jagt på kærligheden i successerien ”Singleliv” eller de nybagte mødres kamp med børneopdragelsen i ”De unge Mødre”. Du kan ligesom på Viafree ikke undgå reklamerne på D Play, men det kan man hurtigt vænne sig til. For 179 kroner om måneden kan du også få adgangen til sportspakken, hvor du kan se sport ind til du besvimer. Find det billigste bredbånd her

FILMSTRIBEN – Bibliotekets serier og film

Filmstriben er de danske bibliotekers åbne arkiv af film og serier. Disse film og serier kan du låne gratis hjemmefra. Det eneste det kræver, er at du har styr på dit lånenummer og din pinkode fra biblioteket. Det skal du bruge for at kunne logge ind. På Filmstriben finder du en masse gode både udenlandske og danske film og serier, som alle er gratis at se. Du kan finde underholdning for både børn og voksne.

BONANZA – De gode gamle klassikere

Bonanza er DR’s arkiv over de gamle og tidsløse klassikere. Her finder du altså et væld af ældre tv-programmer og film, der er ældre end 7 år. Du kan finde både komedier, sportsudsendelser og dokumentarer, samt børne-tv fra da mor og far var børn. Børne-tv var i tidernes morgen af høj kvalitet og du kan blandt meget andet se eller gense populære klassikere som Busters Verden, Bullerfnis og Ingrid og lillebror. Find et nyt og billigt mobilabonnement her 

FILMCENTRALEN – Dokumentarer og kortfilm

Filmcentralen er det Danske Filminstituts gratis streamingtjeneste. Her du finder uortodokse, nytænkende og kreative film, som udfordrer både traditionelle formkrav, samfundsdiskussioner og stilistik. Der er dertil en lang liste af film, der bruges som undervisningsmateriale, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil undervise dine børn i skolerelaterede opgaver.

Få gratis streaming inkluderet i dit mobilabonnement

Hvis du i dag har et mobilabonnement med masser af data, fri tale og sms, og betaler over 200 kroner for det om måneden, så kan det måske give mening for dig at skifte mobilselskab. Mange mobilabonnementer indeholder adgang til streamingtjenester, som eksempelvis TV2Play, C-more og HBO Nordic. Hvis du alligevel betaler for disse tjenester, kan det måske betale sig at skifte til en udbyder, der har disse som en del af deres abonnement. Sammenlign priser på mobilabonnementer her.    

Seneste artikler